UPLATA ARANŽMANA NA BANKOVNI RAČUNPlaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Tokom pretrage sajta, za svaki aranžman koji privuče Vašu pažnju, možete nas kontaktirati. Popunjavanjem kontakt forme imate mogućnost da ostavite vaše podatke i u delu tekst poruke postavite bilo koje pitanje vezano za željeni aranžman.

U najkraćem mogućem roku ćemo odgovoriti na vaš zahtev, proveriti dostupnost aranžmana i poslati vam na e-mail odgovor i instrukcije za uplatu.

Odmah po izvršenoj uplati potrebno je da potvrdu o istoj (sken, sliku uplatnice ili da nam putem e-mail-a potvrdite da ste uplatili ukoliko niste u mogućnosti da dostavite dokaz o uplati) prosledite na e-mail – [email protected]

Nakon provere izvršene uplate, pismenu potvrdu o izvršenoj rezervaciji (ugovor o putovanju) ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu. Ugovor koji ste dobili na e-mail treba da odštampate, potpišete i skeniran primerak vratite na naš mail, čime je vaša prijava potvrdjena i validna.

Primljeni ugovor o putovanju je i Vaš pismeni dokaz da ste osigurali Vaše mesto na putovanju

UPUTSTVO ZA UPLATU:


Ukoliko želite da uplatu po Vašoj rezervaciji izvršite bez dolaska u agenciju, odnosno direktnom uplatom na naš broj računa :


BANCA INTESA :   160-537488-43


Poziv na broj je broj Vaše rezervacije (broj ugovora) koji ćemo Vam proslediti. 

Uplata je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Primer: