Severna Evropa


Jasno, hladno i oštro svetlo pratiće nas na našem putu ka Severnoj Evropi. Кrenite u jedinstveno iskustvo, gde nas lednici uz more i mala, živopisna  sela dočekuju kao u bajci. Neokrnjena, ponosna lepota divljine koja dominira severnim morima odražava osobine naroda Vikinga, nekada gospodara ovih voda. 

Šarm velikog severa, od Britanskih ostrva do Skandinavije, preko baltičkih država i Rusije. Krstarenje ovim delom Evrope nudi zanimljive i neobične itinerere za istraživanje nekih od najudaljenijih i najnezagađenijih područja planete, gde ćete doživeti prirodne lepote u punom sjaju. 
Od polarne svetlosti do spektakularnih znamenitosti poput norveških fjordova, krstarenje Severnom Evropom postaje jedinstveno iskustvo, ploveći pored začaranih zamkova i glečera pod ponoćnim suncem, između nekih od najfascinantnijih gradova sveta, Hamburga, Helsinkija, Stokholma, Roterdama, Talina, Osla, Sankt Peterburga i malih živopisnih zaseoka poput Varnemunda u Nemačkoj i Stavangera i Moldea u Norveškoj, sve do mitskog rta Sever. Od Severnog pola će nas deliti samo ostrva Svalbard, u Arktičkom moru. 

Кrstarenja po severnoj Evropi kreću se kroz pejzaže snova koji vekovima inspirišu umetnike i pesnike. Posetite islandska polja lave i okupajte se u prirodnim termalnim izvorima. Priuštite sebi dan za umetnost gledajući renomirana Van Goghova dela u Amsterdamu. 
Prizori iz bajke obiluju krstarenjem severnom Evropom.

Severna Evropa

Ponuda krstarenja