Putno osiguranje


U želji da bezbrižno započnete svoje putovanje, predlažemo Vam i podsećamo Vas da, ukoliko do sada niste uradili putno osiguranje, to možete učiniti u našoj agenciji. Ne zaboravite da su medicinska i putna asistencija veoma skupe u inostranstvu. Kupovinom  polise putnog osiguranja obezbeđujete da navedene troškove, u slučaju neželjenih dešavanja, plati osiguravajuća kuća, umesto Vas.
ZAŠTO VAM PREPORUČUJEMO PUTNO OSIGURANJE

1) Da biste Vama i Vašim najbližima u neželjenim situacijama omogućili brzu, efikasnu i profesionalnu zaštitu

2) U slučaju bolesti ill nesrećnog slučaja brigu o Vama preuzimaju profesionalci koji sprovode i nadziru Vaše lečenje i organizuju povratak u zemlju prebivališta

3) Troškovi medicinske asistencije u inostranstvu su izuzetno visoki. Kupovinom polise putnog osiguranja obezbeđujete da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja nastale troškove umesto Vas plati osiguravajuća kompanija. 

4) Polisa putnog osiguranja omogućuje Vam da se za vreme svog putovanja u potpunosti opustite jer ste prethodno obezbedili potpunu i pouzdanu zaštitu.

Putno osiguranje pruža Vam potpunu i pouzdanu zaštitu dok ste na putovanju i privremenom boravku u inostranstvu, u slučaju iznenadnih bolesti ili nesrećnog slučaja. Na taj način, potpunu brigu o Vama preuzimama Osiguravajuća kuća.​

Polisa traje koliko i Vaša viza ili boravak a osigurava Vas tokom putovanja i boravka u inostranstvu.

Osiguranje od otkaza putovanja


OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA je u savremenom svetu praksa već dugi niz godina ali kod nas se smatra nepotrebnim troškom. Ali sve do momenta kada zbog nepredvidjenih situacija gost nije u mogućnosti da putuje. Tada obično dolazi do neželjenih situacija koje rezultiraju stresom, nervozom, čestim mejlovanjem, a u nekim slučajevima pretnjama Organizatoru i sl..

Da bi ste sve to izbegli, OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA je jedan vrlo mali procenat doplate na Vaš aranžman u totalu a koji Vam omogućava da budete bezbrižni znajući da ako do takve situacije dodje, vi imate pravo na 100% povraćaj sredstava koje ste uplatili.

Okvirno iznosi od 7.35€ po osobi za sve aranžmane do 500€ vrednosti. Aranžmani u vrednosti od 501-1.000e su oko 23€...

Složićete se da je to mali iznos a koji Vam omogućava da bezbrižno planirate unapred svoje putovanje...