Velassaru Maldives Hotel

Atol Male, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na ostrvu Velassaru, u Južnom Male Atolu; udaljen je 12km od aerodroma Male.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Delovi sa koralnim grebenom.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 129 soba raspoređenih po bungalovima u okviru hotelskog kopleksa, na plaži i iznad vode. Svaka soba tipa Deluxe Bungalow, površine oko 70m2 (unutrašnji i spoljašnji deo); ima poluotvoreno kupatilo (sa kadom i spoljašnjim tušem), verandu, klimu, LCD TV, DVD, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), aparat za pripremu kafe, sef, fen za kosu, bade mantil, pristup internetu (doplata). Nekoliko stepenika deli spavaći deo sobe od dela za dnevni boravak.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima 5 restorana, 2 bara, spoljašnji bazen, fitnes, spa centar (doplata), teren za tenis, servis za pranje veša, butik, juvelirnicu, menjačnicu, lekarsku ordinaciju, pristup internetu (doplata). Mogućnost bavljenja sportovima na vodi (doplata).

Način služenja obroka:
Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.velassaru.com

Napomena:
Hotel okružen palmama i peščanom plažom. Transfer do ostrva se obavlja brzim čamcem. Veličina ostrva je 450mx150m.
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Preporuke

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Sajt turističke agencije Pinta travel, ovlašćenog subagenta za prodaju turističkih aranžmana, je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a.