Riu Atoll

, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na rajskom privatnom ostrvu Maafushi na Maldivima i ima 24-časovnu all-inclusive uslugu.

Hotelski sadržaji: Sadržaji hotela uključuju besplatan bežični internet, tri restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske kuhinje i jela sa roštilja, tri bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, teniski teren, razne tretmane, vodene sportove kao što su kajak, veslanje na dasci i ronjenje, dečiji klub  RiuLand, prodavnica suvenira, mini market, frizer, diskoteka.

Sobe: Hotel ima više od 250 soba koje imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, mini bar (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasu. Usluga je na bazi sve uključeno. Transfer je redovnim letom do Kudahuvadhooa (cca. 45 minuta), a putovanje motornim čamcem do hotela (cca. 15 minuta). 

www.riu.com/en/hotel/maldivas/dhaalu-atoll/hotel-riu-atoll
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporuke

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Sajt turističke agencije Pinta travel, ovlašćenog subagenta za prodaju turističkih aranžmana, je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a.