Kuredu Island Resort & Spa

, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na ostrvu Kuredu, u Lhaviyani Atolu; udaljen je 125km od aerodroma Male.
 
Plaža:
Hotel je okružen peščanom plažom dužine 3,5km. Delovi sa koralnim grebenom.
 
Sobe:
Hotel raspolaže sa 383 sobe; raspoređene u prizemnim bungalovima i vilama; u okviru hotelskog kompleksa; na plaži i iznad vode. Svaka soba tipa Garden Bungalow, površine oko 55m2 (unutrašnji i spoljašnji deo), jednostavnog dekora; ima otvoreno kupatilo sa tušem, klimu, ventilator, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup internetu (doplata). Sobe se nalaze u drugom redu u odnosu na plažu, iza soba tipa Beach Villa u “ O” delu ostrva. Svaka soba tipa Beach Bungalow, površine oko 55m2 (unutrašnji i spoljašnji deo), jednostavnog dekora; ima otvoreno kupatilo sa tušem, klimu, ventilator, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup internetu (doplata).
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima 7 restorana (od kojih su 4 glavna-svaki tip sobe pripada jednom od glavnih restorana; restoran “Bonthi” sa goste smeštene u sobama tipa Garden i Beach Bungalow; “Koamas” za goste smeštene u jednom delu soba Beach Villa i Jacuzzi Beach Villa; “O” za goste smeštene u jednom delu soba tipa Beach Villa; “Sangu” za goste smeštene u sobama tipa Water Villa i Honeymoon Suite. Većina restorana ima peščanu podnu podlogu), 7 barova, 2 spoljašnja bazena, 2 spa centra, fitnes centar, teren za golf, školu ronjenja, suvenirnice, pristup internetu (doplata).
 
Način služenja obroka:
Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.kuredu.com
 
Napomena:
Hotel okružen palmama i peščanom plažom. Transfer do ostrva se obavlja hidroavionom (letovi tokom dana: 09h00-15h00; dozvoljen prtljag 20kg po osobi-doplata za višak prtljaga; mogućnost da se prtljag dostavi drugim avio letom ili brodom).
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporuke

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Sajt turističke agencije Pinta travel, ovlašćenog subagenta za prodaju turističkih aranžmana, je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a.