Amari Havodda Maldives

Atol Gaafu-Dhaaluna , Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Nalazi se na južnom delu Maldiva, u Gaafu-Dhaaluna atolu na ostrvu Havodda dužine 250 metara i širine 800 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 400 kilometara, odnosno 55 minuta lokalnim letom i 10 minuta vožnje brodom.
Moderan rizort, dostupan je gostima od 2016. godine. Gostima su na raspolaganju dva restorana: glavni restoran „Amaya Food Gallery“ koji služi internacionalne specijalitete u formi švedskog stola i ima Live – Cooking stanicu, a la carte restoran „Ember Robatayaki Grill“ u kome se služi japanska kuhinja, a određenim danima u ponudi su specijaliteti sa roštilja, „Pizza Kaage“ u kome se služe lagana užina i pice, „Iru Bar“ u kome možete uživati u voćnim koktelima na plaži uz zalazak sunca, „Thari Bar“, bazen sa odvojenim delom za decu, biblioteka i besplatan pristup internetu u javnim delovima kompleksa.
Sobe: Ukupno 120.
Beach Villa: veličine oko 95 m2 (27), moderne i udobne, sa puno drveta i šarenim detaljima. U svom sastavu imaju polu otvoreno kupatilo, tuš, WC, mini bar, bademantil, fen, telefon, TV, sef, klima uređaj, ventilator, aparat za kafu/čaj, besplatan internet, terasu sa pristupom plaži i delimičnim pogledom na more zbog vegetacije.
Sunset Beach Villa: veličine oko 95 m2 (21), opremljene kao Beach Villa, nalazi se na strani zalaska sunca.
Wellness: Uživajte u tretmanima lepote u predivnom „Breeze“ Spa centru.
Sport: Uključeno: fitnes centar, tenis (tokom dana), odbojka, košarka, badminton, stoni tenis, fudbal, joga i pikado. Uz doplatu: jedrenje na dasci, skijanje na vodi, jet ski, katamaran, wake board, banana brod, kajak, pecanje na pučini.

Beach villa/pun pansion
01.11.-26.12.  237 €
27.12.-08.01.  391 €
09.01.-12.04. 286 €
13.04.-31.10.  201€

www.amari.com/havodda-maldives
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Preporuke

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Sajt turističke agencije Pinta travel, ovlašćenog subagenta za prodaju turističkih aranžmana, je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a.