Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ALPSKA AVANTURA
Termin: 21.12 -25.12.2023
autobusom, 2 noćenja

CENA ARANŽMANA PO OSOBI : 279€

U cenu je uključeno:
– Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
– jedno noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* ili 4* u okolini Monce
– jedno noćenje sa doručkom u Sondriu u hotelu sa 4*
– Vozne karte sa rezervacijom na relaciji Tirano – St. Moritz
– usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
– troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno:
– Medjunarodno putno osiguranje,
– Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
– Gradska boravišna taksa oko 2€ evra po danu po noći
– Individualni troškovi i ostali ne pomenuti troškovi.

Doplate i popusti:
– Doplata za jednokrevetnu sobu 70€
1.dan: NOVI SAD – BEOGRAD
Sastanak putnika u 18.45 na AS Vojvodina u Novom Sadu (ul.  Sentanredjski put, preko puta Univereksporta) polazak u 19.00h. U Beogradu sastanak putnika kod Beogradske Arene na parkigu sa strane bulevara Zorana Đinđića u 20.00 h, polazak po prijemu putnika. Nastavak putovanja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa kratkim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti i radi odmora.

2.dan: LECCO (Lago di Como) – SONDRIO
Dolazak u prepodnevnim satima u Leco, šarmantni i slikovit grad na obali jezera Komo u italijanskoj regiji Lombardija. Smešten je u podnožju Alpa i okružen prelepom prirodom. Obilazimo istorijski deo grada gde su smeštne glavne znamenitosti i atrakcije. Tu su luksuzne vile i mesta koja se vezuju za ime Manconi kao i prelepe kuće šarenih boja, brojni restorani sa odličnom ponudom lokane hrane i vina. Odlazimo u razgledanje grada u pratnji vodiča: Palazo delle Paure, palata iz 17 veka danas muzej sa postavkom vezanom za lokalnu kulturu i istoriju, Crkva San Nikolo iz XIV veka čija se kupola izdiže iznad grada i pruža prelep panoramski pogled na jezero, istorijski Trg XX Settembre koji predstavlja centralni gradski trg sa brojnim kafićima i restoranima gde ćete moći da uživate u italijanskoj kafi. Po obilasku sledi slobodno vreme koje možete iskoristiti u šetnji duž obale jezera tzv Lungo Lago ili otići na fakultativnu vožnju brodićem po jezeru Komo. Nakon slobodnog vremena nastavljamo vožnju ka Sondriu, malom gradu u regiji Lombardija. Grad je okružen Alpima i smešten je u dolini reke Ada. Dolaskom u Sondrio, sledi prijava u hotel i odmor, nakon čega u pratnji vodiča odlazimo u večernji obilazak grada. Individualni povratak u hotel. Noćenje

3.dan: SONDRIO – TIRANO – ST MORIZ – MONCA
Doručak. Nakon doručka odjavljujemo se iz hotela. Sledi vožnja autobusom do Tirana, italijanskog gradića odakle počinje naša avantura vozom Bernina Express. Kraće slobodno vreme u Tiranu za osveženje do polaska voza u 10h. Bernina Express je čuveni voz opremljen panoramskim staklenim vagonima iz kojih se pruža spektakularan pogled na Alpe. Voz prolazi pored alpskih glečera, brojnih glacijalnih jezera, vodopada I penje se na prevoj Bernina preko 2400m.n.v. Nakon dva i po sata nezaboravne vožnje stižemo u St. Moritz. Sledi obilazak ovog prestižnog mondenskog skijaškog centra u Švajcarskim Alpima. Po obilasku grada, (oko 2 sata) sledi vožnja autobusom do Monce. Obilazimo grad u pratnji vodiča: Trg Roma, Arengario, većnica iz XIII veka, Trg Duomo – katedrala, Most četiri lava. Slobodno vrem za uživanje u Božićnoj atmosferi grada. Nakon slobodnog vremena u dogovoreno vreme sledi vožnja do hotela, prijava. Noćenje.

4.dan: MONCA – MILANO
Doručak. Nakon doručka napuštamo hotel. Sledi vožnja autobusom za Milano. Po dolasku odlazimo u pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča. Obilazimo zamak Sforca, Milansku katedrali, Milansku skalu nakon čega sledi slobodno vreme do popodnevnog polaska za Srbiju. Sledi noćna vožnja korz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

5.dan: BEOGRAD-NOVI SAD
Dolazak u jutarnjim satima u Beograd i Novi Sad
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

- Gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska

- uplatom preko računa,

- Platnim karticama, Visa, Master, Maestro, Dina

CASA

Preporuke

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Sajt turističke agencije Pinta travel, ovlašćenog subagenta za prodaju turističkih aranžmana, je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a.