Mediteranska krstarenja


Posetite mediteranske zemlje i naučite o njihovoj bogatoj mediteranskoj istoriji baš kao što su to radili drevni pomorci dok su plovili iz Italije do grčkih ostrva. 

Krstarenje Mediteranom pružiće vam priliku da izbliza pogledate istorijske luke Italije, od Barija do Venecije, od Đenove do Napulja. Doživite živopisne i prefinjene francuske gradove kanske rivijere i uronite u špansku kulturu u Barseloni, Malagi, Valensiji i Ibici. 
Svaki dan krstarenja Mediteranom je ispunjen znamenitim gradskim pejzažima i znamenitostima, magičnim plažama i zabačenim primorskim selima, svežim morskim plodovima uparenim sa neverovatnim vinom. 
Provedite dan na čarobnim jonskim ostrvima na grčkim krstarenjima ili istražite jadranske dvorce i palate u Hrvatskoj. 

Programi krstarenja mediteranskih kruzeva pažljivo su pripremljeni kako bi vam pružili pregršt mogućnosti. 
Uživajte u istoriji, kulturi i romantičnosti na svakom ćošku. Bez obzira da li volite umetnost, istoriju, prirodne lepote, dobru kuhinju ili sve navedeno, krstarenje Mediteranom omogućava vam da na svakom mestu doživite nešto neverovatno i nezaboravno. 
Od istorijskih kanala Venecije, suncem natopljenih šetališta Francuske rivijere do idilične arhitekture Španije, mediteranska krstarenja nude ponešto posebno za svakog pronicljivog svetskog putnika. 


Približite se istorijskim mestima poput drevnog Кoloseuma u Rimu, Akropolja u Atini i šarmantnog starog grada Dubrovnika. Napravite nezaboravne fotografije na Piazza San Marco u Veneciji, nagnutom tornju u Pizi u Italiji i Sagrada Familia u Barseloni. 
Pogledajte Mikelanđelovo izvanredno renesansno umetničko delo na plafonu Sikstinske kapele dok obilazite Vatikan. 

U Portugaliji se prepustite doživljaju spektakularne srednjovekovne arhitekture u Lisabonu i degustirajte sjajna lučka vina u Portu.  Prisetite se odlazaka u Trst, i istražite njegovu drevnu arhitekturu, živahnu kulturnu scenu i kafiće inspirisane Venecijom. 

Na mediteranskim krstarenjima takođe imate priliku da posetite Кušadasi i Istanbul u Turskoj. 
Neke od najlepših prirodnih znamenitosti koje ćete ikada videti mogu biti pogled na bele kućice Santorinija urađene u istom stilu, zalazak sunca na Santoriniju ili ribarska sela pastelnih boja na obali Amalfija u Italiji. 
Ne zaboravite da okusite kritski med od majčine dušice, probate autentičnu paelju u Španiji, posetite lokalnu poslastičarnicu u Francuskoj, uživate u svežoj domaćoj testenini u Italiji, kanolima na Siciliji i musaki u Grčkoj. 
Otkrijte Stari svet luksuznim mediteranskim krstarenjem, jer Vi to zaslužujete.

Кrstarenje Mediteranom definitivno će vas pokrenuti. Mediteransko krstarenje je najbolji način da doživite sve što ovo mesto koje oduzima dah nudi.

Mediteran

Ponuda krstarenja