Krstarenja


Krstarenja na našim prostorima su sve popularnija i polako postaju tražena vrsta putovanja. Veliki brodovi, poznatiji kao kruzeri, predstavljaju zapravo male plutajuće gradove, pa turisti često nemaju osećaj da su na pučini i vodi. Na krstarenju vreme stane, a dani su ispunjeni raznim mogućnostima i interesantnim brodskim aktivnostima. Raznovrsnost usluga i ponuda koje su vam na raspolaganju, topla dobrodošlica, upoznavanje novih kultura, pružaju vam predivna iskustva sadržana u samo jednom odmoru, oslobođenom svih briga. 


Jedna od prednosti krstarenja u odnosu na druge vrste putovanja je svakako pogled koji imate tokom celog putovanja. U pogledu sa palube možete uživati u bilo kom delu dana, dok je pogled iz hotelske sobe neretko pogled na parking ili drugi hotel. Oni koji su nekada bili na krstarenju, znaju kakav je osećaj kada se uplovljava u luku i gleda neki grad iz potpuno nove perspektive. Pogledi koje vam krstarenje kruzerom omogućava često mogu da se identifikuju sa najlepšim razglednicama, te će fotografije sa ovog putovanja biti veoma lepe uspomene za ceo život. 

Na svakom brodu tim profesionalaca iz celog sveta, posvećen je tome da Vaš odmor učini posebnim. 

Ono što Vi treba da ponesete na krstarenje su radoznalost, entuzijazam i želja za uživanjem.  Sigurno je da na drugim vrstama putovanja nećete imati skupocenu uslugu po ceni za koju je možete imati na nekom luksuznom krstarenju. Krstarenje predstavlja idealan način da organizujete svoje putovanje sa malim budžetom, a da uz to dobijete raskošnu i bogatu uslugu. 
I samo putovanje je destinacija za sebe… 


Čim se ukrcate na kruzer, odmor počinje. Kako vam je i smeštaj na brodu, kako tu ručate, šetate, kupate se i odmarate pored bazena, kruzer čini odredište za odmor za koji ste se opredelili, bez obzira što ćete njime stići do određenih luka i posetiti određene gradove. 
Na brodu ste najvažniji Vi. Sve se vrti oko Vaše udobnosti. 

Ako putovanje hrani dušu, šefovi brodskih kuhinja pouzdano znaju kako da nahrane vaše telo. U svakom trenutku nudi vam se veliki broj delikatesa od kojih vam „krene voda na usta“. Po receptima iz svih krajeva sveta, pripremljenih od svežih i autentičnih sastojaka.
Često je brod jedino prevozno sredstvo kojim možete prići određenim ostrvima i bajkovitim plažama, te je to jedna od bitnih prednosti koje krstarenje ima u odnosu na ostale vrste putovanja. Ukoliko se odlučite za krstarenje, moći ćete da vidite mesta koja ni na jedan drugi način ne biste mogli da posestite, a da pritom ne potrošite veliku svotu novca na kupovinu karata do tih skrivenih destinacija. 

Kada je u pitanju krstarenje, zabava je zagarantovana. U brošuri sa svim dnevnim aktivnostima postoji sadržaj za svakoga, ali ukoliko vam možda nije do neke navedene vrste zabave, uvek možete da ležite pored bazena i odmarate se u miru i tišini. 
Krstarenje kombinuje lepotu života na brodu sa velikim izborom izleta na kopnu. Lokalni vodiči, kao domoroci sa novog kontinenta, vodiće vas u otkrivanju novih čuda pre nego što se vratite na brod obogaćene duše i sa širim pogledom na svet. 
Vrsta putovanja kao što je krstarenje podrazumeva brojne pogodnosti i prednosti koje vam putovanja drugih vrsta ne mogu zagarantovati. 


Pažljivo odaberite svoju kabinu. Bilo da je to apartman sa pogledom na more ili sa pristupom spa centru, kabina sa privatnim balkonom ili ona u sredini broda, možete očekivati maksimalnu udobnost i kvalitet. 
Možete pronaći sve što tražite: jednokrevetne kabine, dvokrevetne sa „twin“ i „double bed“ krevetima, višekrevetne ili spojene kabine na različitim pozicijama na brodu ... Veliki izbor smeštajnih mogućnosti po najvišim mogućim standardima. 
Na kruzeru je sve u skladu sa vašim potrebama i željama, pa ukoliko vam je potreban odmor na kojem ćete se maksimalno opustiti i odmoriti, krstarenje je idealan izbor za vas. 

U našoj ponudi možete naći krstarenja po celom svetu, svih svetskih cruise linija. Za sva  krstarenja koja trenutno ne vidite na našem sajtu možete nam poslati upit. Ne  ustručavajte se da nas kontaktirate. Ukoliko imate želju da plovite određenom kruz  linijom, da doživite neki određeni kruzer, posetite destinacije o kojima već dugo maštate,  slobodno nam pišite, a mi ćemo u što kaćem roku na osnovu ličnog iskustva da iskreiramo  krstarenje po Vašoj meri.