Karibi - Bahami - Meksiko


Otkrijte sve što Bahami i Кaribi nude. Uživajte u belim peskovitim plažama, tirkiznoj vodi i karipskoj kuhinji. Bilo da krstarite istočnim, zapadnim ili južnim Кaribima, bez sumnje Кaribi su jedno od najlepših i najfascinantnijih područja na svetu - zemlja snova za turiste koji žele da se opuste u veličanstvenom okruženju belih peščanih plaža, palmi, egzotičnog voća, koralnih grebena koji vrve od tropskih riba i beskonačnog tirkiznog mora. 

Prošetajte svetski poznatom plažom Sedam milja na Velikom Кajmanu ili zakoračite u istoriju dok istražujete drevne ruševine Maja u Meksiku na krstarenju zapadnim Кaribima. 
Ako tražite prirodu i tropsku oazu, pobegnite krstarenjem istočnim Кaribima do jedine prašume na Кaribima - Nacionalne šume El Iunkue u Portoriku. Otkrijte šarm Arube, posetite UNESCO-vu svetsku baštinu na Barbadosu i uživajte u prelepim vodopadima i autentičnim kreolskim jelim Gvadelupeu na jednom od krstarenja Južnim Кaribima. 


Bez obzira koje karipsko krstarenje budete odabrali, bićete oduševljeni atmosferom u kojoj se čini da su satovi odavno stali. Karibi su dom mnogih najlepših svetskih plaža. Ali karipska krstarenja su više od plaža. 
Prostirući se na preko 100.000 kvadratnih kilometara blistavog okeana, ostrva Bahami su ekološko čudo, sa najčistijom vodom na zemlji, sunčanim nebom i eklektičnim podvodnim svetom. Ovo područje Atlantika sastoji se od 700 zapanjujućih ostrva i više od 2.000 stena i obala od kojih zastaje dah. 

Zacrtajte sebi kurs za rajske Bahame. Odredište sastavljeno od 700 prelepih ostrva i 2400 zapanjujućih obala. Na krstarenju Bahamima uživaćete u opuštenoj karipskoj atmosferi, tropskom stilu života, ležeći na plažama sa belim peskom i kupajući se u bistrim tirkiznim vodama. Ne propustite da odete na ronjenje na dah u vodama sa prelepim bahamskim koralnim grebenima i izvanrednim morskim bićima. 
Kupite ručno valjane kubanske cigare, ručno oslikane bahamske umetnine i ručno tkane slamnate šešire na lokalnoj pijaci. Otkrijte tradicionalne karipske ukuse izvanredne i egzotične karipske kuhinje, poput konk uštipaka, lokalnog specijaliteta - i Johnnicakes (palačinke od kukuruznog brašna). 

I obavezno se opustite uz svetski poznati i odličan karipski rum - bilo da je u pina coladi ili u ukusnom kolaču od ruma. Sa krstarenja i odmora na Bahamima, vratićete se potpuno opušteni i apsolutno napunjenih baterija.

MEKSIKO - malo je destinacija poput Meksika koje mogu da zadovolje želje svakog tipa putnika. Okusite meksičku kulturu i istražite prelepi grad Cabo San Lucas, Puerto Vallarta i još mnogo toga. Istražite drevne gradove koje su izgradili Asteci, Maje i druge civilizacije. Ako ste strastveni prema hrani, krstarenje Meksikom je pravo putovanje za vas. 

UNESCO je prepoznao kuhinju ove zemlje zbog očuvanja vekovnih kulinarskih tehnika. 
Meksiko je blago koje čeka da bude otkriveno na jednom od vaših budućih krstarenja. Ova očaravajuća destonacija ima sve o čemu ste sanjali za nezaboravan odmor. Bele peskovite plaže, drevne ruševine, neverovatna kuhinja i zalasci sunca koji oduzimaju dah. 
Posetite dva različita regiona zemlje na jednom od krstarenja Meksikom. Meksičku rivijeru na zapadu i Кaribe na istočnoj strani. Кrstarenja meksičkom rivijerom zaustavljaju se u šarmantnim gradovima, duž obale Tihog okeana, uključujući Cabo San Lucas, Mazatlan, Puerto Vallartu i Ensenadu. 

Na istočnoj obali otkrijte lepotu Costa Maye i predivno i zapanjujuće ostrvo Cozumel na jednom od naših karipskih itinerera za krstarenje.

Karibi

Ponuda krstarenja