Južna Amerika - Panamski kanal - Pacifička obala


Ovo je zemlja Sambe i Tanga, kontinent na kome i dalje možete osetiti atmosferu izgubljenog sveta. Južna Amerika je iskustvo koje morate doživeti svim čulima. 
Prepustite se da vas odnesu duhovi i temperamentna kultura. Krstarenje Južnom Amerikom je prilika da se iz avanturističkog romana otkriju prirodne lepote koje pružaju utočišta iz okruženja: nepregledne bele plaže i kristalno čiste vode. 
Glavni primorski gradovi pravi su dragulji koji čekaju da budu otkriveni. U ovom delu sveta sve je u ritmu muzike. Ovo je zaista neobično putovanje. 

Uživajte u blistavom prostranstvu plaže Copacabana u Rio de Janeiru ili Praia do Futuro u Fortalezi, zaronite u istoriju Montevidea i Punta del Este u Urugvaju, posetite drevna mesta Inka, izgubite se među palatama u kolonijalnom stilu argentinske četvrti San Telmo u Buenos Airesu. Jer Južnu Ameriku, živopisnu zemlju koja puca od protivrečnosti, treba doživeti maksimalno. 


Ovo je kontinent koji se proteže sa severa od ekvatora do nekih 800 kilometara (500 milja) površine Antarktika. Ovde ćete naći kišne šume Amazona, visoke Ande, pustinju Atacama i glečere Patagonije. Кulturni naglasci su slično različiti i fascinantni. 
Prepustite se čarobnoj plovidbi između Tihog i Atlantskog okeana na jednom od krstarenja po Panamskom kanalu. Možda se nećete složiti oko toga koja sve mesta zaslužuju da se uvrste u savremena svetska čuda, ali Panamski kanal zaista zaslužuje da se nađe na većini užih spiskova. 
Brodski kanal kojem je trebalo 33 godine da se završi i tokom čije izgradnje je umrlo 25.000 radnika,verovatno je najveći inženjerski projekat ikada. Krstarenje kroz kanal odvešće vas od luke Colon na Atlantiku do živopisnog Panama Citi-a na Tihom okeanu. Usput ćete pronaći jezero Gatun, nekada najveće veštačko jezero na svetu. 

Krstarenje pacifičkom obalom pruža vam priliku da vidite sunčane plaže San Diega, smaragdni grad Sijetl, Portland, Grad ruža, živopisni Monterei i Santa Barbaru i blistave brežuljke San Franciska, sa nekim od poznatih vinskih regija države, kao i visokim sekvojama u blizini. 
Njihove istorijske i kulturne atrakcije privlače posetioce iz celog sveta.

Južna Amerika

Ponuda krstarenja