PREKOOKEANSKA KRSTARENJA 
Prekookeanska krstarenja odlaze na retko posećene svetske destinacije, prava skrivena blaga koja imaju toliko toga da ponude. To je putovanje koje čini transatlantska i transpacifička krstarenja posebnim, jer se pridružujete vekovnim putevima nautičke istorije i upoznajete more. Zagledajte se u zvezde ili posmatrajte zalazak sunca iznad horizonta, osetićete se kao da imate okean samo za sebe, dok uživate u ambijentu i sadržajima najmodernijih kruzera. 
Ako odlazite na prekookeansko krstarenje, znajte da niste samo turista, već plovite rutama drevnih navigatora sa duhom modernog Кolumba, otkrivajući nove i egzotične svetove. Prekookeansko krstarenje vam omogućava da uživate u otkrivanju divnih mesta iz snova, rajskih pejzaža koji se uvek razlikuju jedni od drugih. 

Važno je uživati u svakom danu plovidbe dok ne dođete do ovih fantastičnih lokaliteta i otkrijete prelepe gradove i fascinantna ostrva. Кad se vratite kući, imaćete bogatstvo iskustava od kojih zastaje dah, uključujući emocije povezane sa kristalnim tonovima mora, vedrinom neba, toplim zagrljajem zvukova talasa i gostoljubivošću lokalnog stanovništva poznatog po svom toplom osmehu. 

ALJASKA 

Krstarenje Aljaskom spada u jedno od najboljih krstarenja zbog doživljenog iskustva koje teško da može da se uporedi sa bilo kojim drugim putovanjem. Vrhovi sa belim pokrivačima, umetnički plavi lednici i izobilje divljih životinja obavezno se vide na svakom krstarenju Aljaskom. 

AUSTRALIJA, NOVI ZELAND 

Da li ste ikada sanjali da svoje brige ostavite za sobom i otplovite do sunčane daleke zemlje hlađene okeanskim povetarcima? Кrstarenja Australijom, Novim Zelandom ili južnim Pacifikom odvešće vas na putovanje u poseban deo sveta, gde ćete videti spektakularna prirodna čuda - Veliki koralni greben, novozelandski Milford Sound, vulkane Havaja, kosmopolitske gradove od Sidneja do Oklanda, ostrva poput Fidžija, Noumee, Tasmanije i Vanuatua. Doživećete okeanski pejzaž gde nestvarna zelena ostrva plutaju u plavim lagunama jasnije nego što ste mogli zamisliti. 

Ovo je region prelepih pejzaža, veličanstvenih fjordova, finog vina, ljubaznih ljudi i egzotičnih divljih životinja. A sa suprotnim godišnjim dobima, savršeno je mesto za one
sa severne hemisfere koji žele da hladne zimske dane zamene čarolijom svega što sunčano leto pruža. 
Od kultne sidnejske opere do lebdećih zelenih planina Novog Zelanda. Ovaj region nudi neponovljivo iskustvo, tradiciju i uzvišeni krajolik.  


HAVAJI 

Uživajte u krstarenju iz snova, Havajima. Havajska ostrva su vulkanski arhipelag usred Tihog okeana. Pre nego što su postali američka teritorija, pre nego što ih je kapetan Cook nazvao Sendvič ostrvima, Havajska ostrva bila su dom polinežanske kulture čiji su koreni i dalje duboko ukorijenjeni. U mirisnim cvetnim dolinama i na crno-peskovitim plažama to nasleđe živi u aloha duhu koji obećava dobrodošlicu toplu poput okeanskog povetarca. 
Nema mnogo mesta na svetu koja mogu da se uporede sa prirodnom lepotom Havaja. Okružena prostranim Tihim okeanom, Havajska ostrva su jednostavno jedinstvena. Кrstarenje i odmor na Havajima nalazi se na listama svih svetskih putnika. Uživajte u savršenoj kombinaciji prelepih havajskih ostrva i opuštajućih dana na moru. 
Ovo mesto je jednostavno spektakularno! Na Havajima se nalaze vodopadi sa razglednica, vulkani i neke od najneverovatnijih, sunčanih plaža na svetu. 

TAHITI 

Otprilike 4.300 kilometara (2.700 milja) od Havaja, putnike na Pacifiku čeka još jedan legendarni arhipelag, Tahiti. Ovde se polinežanska i francuska kultura susreću pod plavim nebom na bujnim ostrvima oivičenim plavim lagunama. 

BERMUDA 

Bermuda poseduju sve zapanjujuće atribute tropskog raja, sa jedinstvenom kombinacijom putničkih iskustava. Doživećete ostrvske vibracije, britanski šarm, umerenu klimu, palme, nemoguće plavu vodu. Od opuštanja na ružičastoj peščanoj plaži preko ronjenja do jednog od mnogih brodolomskih ostataka, planinarenja kroz džunglu, Bermude nude za svakog ponešto.
Zbog prirodne ostrvske lepote ova destinacija je idealana za sportove na vodi, planinarenje, golf ili jednostavno lenčarenje na savršenoj slikovitoj plaži. 

ANTARKTIK 

Dugo je bio neotkriven i izvan margina poznatog sveta. Nakon što su neustrašivi moreplovci istraživači konačno saznali za ovaj deo zemljine kugle, svima koji su se vraćali nedostajalo je superlativa da opišu njegovu veličanstvenost. 
Idemo na Antarktik u stilu čuvenih moreplovaca. Očekuju nas snežni planinski lanci, kolonije pingvina i veličanstvene parade santi leda, prizor albatrosa koji besomučno klizi po mastilom plavom moru i neočekivana duga magla koja nastaje od kita koji izvodi bravure. Sve to je gotovo nepromenjeno od vremena pre njegovog otkrića. 
Njegove netaknute prirodne lepotu su prava magija veličanstvenog Antarktika. Oni koji su to videli tvrde da je nemoguće adekvatno opisati doživljeno, i da te nestvarne pejzaže jednostavno morate doživeti. 


ARKTIK 

Pogled na surove planine, ledenoplave lednike i bujno zelenilo jedna je od najtraženijih aktivnosti za putnike u ekspediciji. Iskusite ekstravaganciju prirode britanskih ostrva, Norveške, Svalbarda, Islanda, Grenlanda i kanadskog Arktika. 
Posetite ruševine Vikinga i drevna mesta Inuita. Pogledajte kitove, morževe i foke izbliza, dok irvasi i mošusni volovi pasu na livadama tundre prekriveni poljskim cvećem. Istražite fjordove Svalbarda koji oduzimaju dah, islandske vodopade, veličanstvenost grenlandskih lednika i plaže sa polarnim medvedima u udaljenom zalivu Baffin i Nunavutu. 
Кrenite na prekookeansko krstarenjem, s jednog kontinenta na drugi, a zatim istražujte prema svom vremenu. Dobrodošli na životno krstarenje. Svet čeka na Vas!


Daleka putovanja

Ponuda krstarenja