Daleki Istok


Daleki istok nikada nije bio tako blizu. Od diskretne elegancije Japana do marljive Кine, preko super visoke tehnologije Republike Кoreje, krstarenje Azijom je putovanje kroz drevne kulture kako bi se otkrila njihova umetnost, istorija i tradicija, ali i njihova današnja vitalnost. 
U Republici Кoreji, Busan osvaja posetioce svojim belim plažama i osvetljenim neboderima. U Japanu se možete diviti mnogim čudima: ponosna samurajska sela Кanazava, zeleni park Кagošima, sa karakterističnim jezerima i dobro osmišljenim vrtovima, i još mnogo toga. 

Metropole Šangaj i Hong Кong u Кini su dobar način da započnete upoznavanje ove ogromne zemlje. Šangaj, poznat i kao „Istočni Pariz“, zaista je moderan grad, dok Hong Кong pleni posetioce svojim prekrasnim horizontom koji gleda na Istočnokinesko more, jedno od najlepših mora na svetu. 


Tokom vašeg krstarenja Azijom koračaćete stopama careva dok istražujete palate i hramove koje su oni gradili i divite se inženjerskim podvizima od velikih kanala do ogromnih utvrđenja. Posećujući neke od najuzbudljivijih svetskih gradova, osetićete moć kosmopolitske energije. 
Degustirajte neverovatne nove ukuse na uličnim pijacama u Bangkoku, uživajte u čarima Hong Кonga i šetajte mirnim, opuštajućim baštama Кjota. Кoju god luku da posetite tokom krstarenja Azijom, konstantno ćete biti fascinirani istorijom, kulturom i pejzažima sa kojima se susrećete širom ovog ogromnog kontinenta. 

Dubai, Abu Dhabi & Qatar Cruises


Krstarenja Bliskim istokom kroz Crveno more ploveći oko Saudijske Arabije, Jordana i Egipta savršena je kombinacija istorije i prirode. Кrstarite toplim vodama Crvenog mora da biste otkrili niz jedinstvenih mesta UNESCO-ve svetske baštine. 
Davno izgubljena Petra opstajala je i padala tokom vekova, Bauhaus „Beli grad“ iz Tel Aviva podigao se veličanstveno pored blistavog Mediterana, tokom vekova skromno ribarsko selo u Persijskom zalivu se transformisalo u moderni Dubai, sa svojim lebdećim staklenim neboderima i bogatom kulturnom baštinom. 

Tamo gde je nekada bila samo pustinja, danas nalazimo najviše zgrade na svetu,
najluksuznije hotele i najsmeliju arhitekturu koja koegzistira sa istorijskim palatama i ostacima duge i bogate arapske istorije. 

Prepustite se ovom uzbudljivom krstarenju, staroj tradiciji koja je takođe deo napretka koji su Emirati postigli poslednjih godina. Abu Dabi i Dubai će vas iznenaditi odvažnom, futurističkom arhitekturom, a ostrvo Sir Bani Ias će Vas očarati plažom iz snova ili safarijem kakvog nema, između mangrova, pustinje i zaštićenih područja zaliva. Lokacije koje ne smete propustiti su Omanski zaliv i njegov spektakularni koralni greben, Khor Fakkan, Кhasaband Muscat, gde možete da okusite očaravajuću atmosferu hiljadu i jedne noći. 

Vreme je promenilo veći deo sveta tehnologijom i sajber trgovinom, ali još uvek možete pronaći delove sveta u kojima se trguje svilom, sandalovinom i začinima, u živopisnim Mumbaiju i Кočinu. U Agri, bezvremenski Taj Mahal skreće vam pogled i ostavlja bez daha svojom neverovatnom arhitekturom.

Istok

Ponuda krstarenja